Diëtist Lisa Mutsaars
Mijn naam is Lisa Mutsaars. Ik werk in Nijmegen en Wijchen als diëtiste bij Dietist.nl. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon die u bent en wil graag kijken naar uw wensen en behoeften. Ik heb zelf een prikkelbare darm. Daarmee heb ik kunnen ervaren wat de juiste voeding hierbij voor mij kan betekenen. Ik geloof dat een passend eetpatroon klachten en medicijnen kan verminderen of laten verdwijnen. ‘Voeding als medicijn’. Ik haal veel energie uit mijn werk door succesverhalen die ik al zie bij de kleinste aanpassingen. U kunt van mij een betrokken diëtiste verwachten die niet met haar vinger wijst wanneer het even tegen zit. Het leven kent nou eenmaal hoogte- en dieptepunten. Binnen elke situatie coach ik u graag bij de mogelijkheden die u ziet om het gewenste resultaat te bereiken. Merkt u dat emoties invloed hebben op uw eetgedrag? Ook dan kunt u zeker bij mij terecht.
 

Opleiding en Ervaring

In 2015 heb ik de studie Voeding en Diëtetiek afgerond aan de HAN te Nijmegen. Gedurende mijn stageperiode heb ik stage gelopen in een eerstelijns praktijk en bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Ik heb de opleiding NLP practitioner afgerond, waardoor ik nog meer affiniteit met psychologie heb gekregen.

Na mijn stageperiode bij de Nederlandse Obesitaskliniek ben ik daar nog twee jaar werkzaam geweest. Ik heb nauw samengewerkt met een psycholoog, arts en bewegingsdeskundige. Hierdoor heb ik veel geleerd over deze vakgebieden. Gedurende het traject voor en na een maagverkleinende operatie begeleide ik patiënten in het ontwikkelen van volwaardige en regelmatige voeding, mindfulness, emotioneel-, lijngericht- en extern eetgedrag. Verder ondersteunde ik ook bij etiketten lezen, aanvoelen van honger en verzadiging, nudging en terugvalpreventie.

Sinds een half jaar werk ik bij Dietistengroep NL. Hier begeleid ik cliënten met een verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, lactose intolerantie, prikkelbare darm syndroom, ondervoeding en eetstoornissen. Verder begeleid ik ook cliënten met diabetes, eventueel met het keer diabetes type 2 om programma.

 

Maak een afspraak bij Lisa Mutsaars

Maak hieronder een afspraak bij de diëtiste. Selecteer eerst de vestiging en dan ziet u de tijden waarvoor een eerste consult bij de diëtiste mogelijk is. Via de pijltjes kunt u van week wisselen.

Lisa Mutsaars

Dietist


Lisa Mutsaars | Wijchen, Nijmegen
AGB code
24101002
Specialiteit
Overgewicht
FODMAP
Prikkelbare Darm Syndroom