Dietiste Gemert

Welkom bij diëtistenpraktijk Dietist.nl vestiging Gemert. In Gemert houden wij praktijk in het centrum van Gemert aan de Oudestraat 14. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, de diëtist komt u daar ophalen. U kunt bij ons terecht voor alle voedingsgerelateerde problematiek. Leonie is gespecialiseerd in overgewicht en diabetes. Maar daarnaast heeft ze brede ervaring met verschillende problematiek.

Diëtistenpraktijk Gemert

De praktijk in Gemert wordt geleid door diëtiste Leonie van der Velden. Voor meer informatie over Leonie kunt u kijken onder het kopje diëtisten. U kunt een zelf online een afspraak maken via onderstaande afsprakenmodule of bellen met de afsprakenlijn 06 - 293 49 452 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak een afspraak

Kies hieronder de gewenste tijd om een afspraak te maken op de gekozen locatie. Met de pijltjes bovenin gaat u naar een volgende of vorige week. Wanneer u op de gewenste tijd drukt, kunt u uw gegevens invullen en wordt de afspraak vastgelegd. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52

Geef uw mening over Diëtistenpraktijk Gemert

Dietiste Gemert

Dietist


drs. Leonie van der Velden | Gemert
AGB code
24002672
Specialiteit
Overgewicht
Obesitas
Diabetes Mellitus

Vestigingsgegevens

Postcode: 5421WE
Straat: oudestraat 14
Stad: Gemert