Dietiste Helmond

Welkom bij diëtistenpraktijk Dietist.nl vestiging Helmond. Onze praktijk in Helmond is gelegen in hartje centrum aan de Kromme steenweg 25 in huisartsenpraktijk De Traverse. In de huisartsenpraktijk zijn naast onze praktijk meerdere medische disciplines vertegenwoordigd zoals bijvoorbeeld fysiotherapie FysioFit Helmond.

 

Diëtistenpraktijk Helmond


De praktijk in Helmond wordt geleid door diëtiste Sophie Strijbosch. Voor meer informatie over Sophie kunt u kijken onder het kopje diëtisten. U kunt een zelf online een afspraak maken via onderstaande afsprakenmodule of bellen met de afsprakenlijn 06 - 293 49 452 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak een afspraak

Kies hieronder de gewenste tijd om een afspraak te maken op de gekozen locatie. Met de pijltjes bovenin gaat u naar een volgende of vorige week. Wanneer u op de gewenste tijd drukt, kunt u uw gegevens invullen en wordt de afspraak vastgelegd. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52

Geef uw mening over Diëtistenpraktijk Helmond

Top begeleiding ondersteuning goed contact en voelt zeer vertrouwt. Het helpt mij heel goed!

10.0

Super fijn contact met Sophie. Ze luister heel goed naar wat je vertelt en past daar advies op aan.

10.0

Ik heb een fijne ervaring met Sophie Strijbosch. Op een rustige wijze adviseert en begeleidt ze je bij het afvallen. Het motto is: eet bewust en pas je leefpatroon aan. Je wordt er op gewezen als je te snel gaat (crashen), en wat je kunt doen om het vol te houden. (Niet de tijd, maar het resultaat telt!!). Ik heb geleerd om etiketten te lezen en om te denken in het aantal suikerklontjes dat je met iets op eet. Het geeft een bewustwording waarbij je op een relaxte manier een goed resultaat bereikt. Een echte aanrader!

10.0
Geef uw mening
Dietiste Helmond

Dietist


Sophie Strijbosch | Helmond
AGB code
24100330
Specialiteit
Overgewicht
Bariatrie
Kinderdiëtetiek

Vestigingsgegevens

Postcode: 5707CA
Straat: kromme steenweg 25
Stad: Helmond