Dietiste Nijmegen

Welkom bij diëtistenpraktijk Dietist.nl. De vestiging in Nijmegen is gelegen in het centrum van Nijmegen in gezondheidscentrum Nimbus aan de Spoorstraat 272. De vestiging is gelegen aan de linkerzijde van de onlangs gebouwde Nimbus toren pal aan het station van Nijmegen. Doordat er meerdere medische disciplines in het gebouw zijn gevestigd kan er multidisciplinair behandeld worden indien de behoefte aanwezig is.

 

Diëtistenpraktijk Nijmegen


Onze vestiging in Nijmegen wordt geleid voor diëtiste Lisa Mutsaars. Voor meer informatie over Lisa kunt u kijken onder het kopje diëtisten. U kunt een zelf online een afspraak maken via onderstaande afsprakenmodule of bellen met de afsprakenlijn 06 - 293 49 452 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak een afspraak

Kies hieronder de gewenste tijd om een afspraak te maken op de gekozen locatie. Met de pijltjes bovenin gaat u naar een volgende of vorige week. Wanneer u op de gewenste tijd drukt, kunt u uw gegevens invullen en wordt de afspraak vastgelegd. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52

Geef uw mening over Diëtistenpraktijk Nijmegen

Dietiste Nijmegen

Dietist


Lisa Mutsaars | Nijmegen
AGB code
24101002
Specialiteit
Overgewicht
FODMAP
Prikkelbare Darm Syndroom

Dietist


Sophie Strijbosch | Nijmegen
AGB code
24100330
Specialiteit
Overgewicht
Bariatrie
Kinderdiëtetiek

Vestigingsgegevens

Postcode: 6511AH
Straat: spoorstraat 272
Stad: Nijmegen