Dietiste Oss

Welkom bij diëtistenpraktijk Dietist.nl vestiging Oss. In Oss houden wij praktijk in het paramedisch centrum aan de Spoorlaan 64. Binnen het paramedisch centrum maken wij onderdeel uit van een multidisciplinair team. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, de diëtist komt u daar ophalen. De diëtistenpraktijk is pal tegenover het station gelegen en daarmee makkelijk bereikbaar in het centrum te voet, fiets, bus of trein.

 

Diëtistenpraktijk Oss


De praktijk in Oss wordt geleid door diëtiste Sophie Strijbosch. Voor meer informatie over Sophie kunt u kijken onder het kopje diëtisten. U kunt een zelf online een afspraak maken via onderstaande afsprakenmodule of bellen met de afsprakenlijn 06 - 293 49 452 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak een afspraak

Kies hieronder de gewenste tijd om een afspraak te maken op de gekozen locatie. Met de pijltjes bovenin gaat u naar een volgende of vorige week. Wanneer u op de gewenste tijd drukt, kunt u uw gegevens invullen en wordt de afspraak vastgelegd. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52

Geef uw mening over Diëtistenpraktijk Oss

Dietiste Oss

Dietist


Sophie Strijbosch | Oss
AGB code
24100330
Specialiteit
Overgewicht
Bariatrie
Kinderdiëtetiek

Vestigingsgegevens

Postcode: 5348KC
Straat: spoorlaan 64
Stad: Oss