Dietiste Wijchen

Welkom bij diëtistenpraktijk Dietist.nl vestiging Wijchen. In Wijchen houden wij praktijk in het pand van het Dokterscentrum aan de Buizerdstraat 251. Binnen Huisartsenpraktijk Dokterscentrum maken wij onderdeel uit van een multidisciplinair team (diabetes ketenzorg). Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, de diëtist komt u daar ophalen.

Diëtistenpraktijk Wijchen

De praktijk in Wijchen wordt geleid door diëtiste Sophie Strijbosch. Voor meer informatie over Sophie kunt u kijken onder het kopje diëtisten. U kunt een zelf online een afspraak maken via onderstaande afsprakenmodule of bellen met de afsprakenlijn 06 - 293 49 452 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak een afspraak

Kies hieronder de gewenste tijd om een afspraak te maken op de gekozen locatie. Met de pijltjes bovenin gaat u naar een volgende of vorige week. Wanneer u op de gewenste tijd drukt, kunt u uw gegevens invullen en wordt de afspraak vastgelegd. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52

Geef uw mening over Diëtistenpraktijk Wijchen

Erg tevreden of de behandeling. Jolanda luistert goed en heeft mij goed geholpen met afvallen.

10.0

In januari gestart bij Lisa. Ik ben goed begeleid met het een dieet op maat. Er werd goed naar mijn persoonlijke omstandigheden gekeken en ze kwam met praktische oplossingen. 15 kilo afgevallen.

10.0
Geef uw mening
Dietiste Wijchen

Dietist


Sophie Strijbosch | Wijchen
AGB code
24100330
Specialiteit
Overgewicht
Bariatrie
Kinderdiëtetiek

Vestigingsgegevens

Postcode: 6601AT
Straat: buizerdstraat 251
Stad: Wijchen