Online dieet

Bij Dietist.nl krijgt u een online advies / dieet met de deskundigheid van een gediplomeerde diëtist. U krijgt een voedingsadvies wat is afgestemd op uw huidige voedingspatroon, uw leefpatroon, medische gezondheids-problemen en uw eigen smaakvoorkeuren. Zo bent u verzekerd van een dieet dat bij u past en wat ook op de lange termijn vol te houden is. Het zorgt voor een nieuwe leefstijl waar u uw leven lang plezier van zult hebben. Of u nu wilt afvallen of aankomen, een hoge bloeddruk heeft, een te hoog cholesterol of misschien diabetes type 2, wij kunnen u via ons online advies van dienst zijn. Het online advies is ideaal als u druk bent met een fulltime baan of wegens gezondheidsredenen niet naar onze praktijk kunt komen. Hieronder leest u hier meer over.

Voor wie is het online advies geschikt?


Het persoonlijk dieet op maat is uitermate geschikt voor mensen die op eigen houtje maar wel met een professioneel advies willen afvallen of juist willen aankomen. Heeft u hierbij een medisch gezondheidsprobleem zoals hoge bloeddruk, te hoog cholesterol of misschien zelfs diabetes mellitus type 2? Ook dan kunnen wij u met het persoonlijk dieet op maat goed van dienst zijn! Het persoonlijk dieet is geschikt voor iedereen. We houden rekening met uw gezondheidsproblemen en verschillende soorten voedingspatronen en –gewoonten. Het is ook geschikt voor mensen die gehecht zijn aan het eigen voedingspatroon en/of bepaalde voedingsmiddelen en graag de touwtjes in eigen handen willen houden. Het persoonlijk dieet op maat is op de lange termijn goed vol te houden en zorgt als het ware voor een geheel nieuwe leefstijl waar u uw leven lang plezier van zult hebben. Het persoonlijk dieet op maat kost eenmalig 45 euro.Bestel uw persoonlijk dieet!


Het persoonlijk dieet op maat bestaat uit een persoonlijk dieet (een uitgeschreven voorbeelddagmenu met een omschrijving van wat u in kunt eten tijdens het ontbijt, tussendoor, lunch etc.). Dit dieet is gebaseerd op uw huidige eetgewoonten, is afgestemd op uw leefstijl en er wordt rekening gehouden met uw wensen en smaakvoorkeuren. Daarbij krijgt u een variatie- en keuzelijst waarmee u uw dagen naar eigen smaak kunt gaan indelen en zelf kunt variëren met verschillende producten (op deze lijst staan gezonde producten die door Dietist.nl zijn geselecteerd, ingedeeld per productcategorie zoals vlees, melkproducten of tussendoortjes, waaruit u zelf een keuze kunt gaan maken). Naast het persoonlijke dieet krijgt u van ons een persoonlijk bewegingsadvies voor een nog beter resultaat. Voordat u het persoonlijk dieet ontvangt wordt een medische vragenlijst doorlopen zodat het persoonlijk dieet op u is afgestemd. De kosten voor het persoonlijk dieet op maat zijn eenmalig € 45,-