Vergoeding dietiste

Hierbij een overzicht van de mogelijkheden tot vergoeding door uw verzekeraar en onze tarieven.

Vergoeding 2020

In 2020 krijgt u 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit uw basisverzekering. Houdt u hierbij rekening met uw jaarlijkse eigen risico. Wij hebben voor 2020 met alle verzekeraars een contract afgesloten. Naast vergoeding vanuit uw basisverzekering kan het zijn dat u extra vergoeding ontvangt vanuit uw aanvullende verzekering. In het bijgevoegd overzicht vindt u een overzicht van de vergoedingen in de aanvullende verzekering van de verschillende zorgverzekeraars. U heeft geen verwijzing van uw huisarts meer nodig voor de dietist.

Indien u één van de volgende aandoeningen heeft: diabetes, COPD of VRM (vasculair risicomanagement), dan kan het zijn dat de kosten voor uw behandeling worden vergoed vanuit een ketenzorgorganisatie of DBC (wij werken samen met OCE en PoZoB). Per regio zijn hiervoor andere vergoedingen vastgesteld. Voor meer informatie hierover kunt u uw arts of praktijkondersteuner raadplegen. U mag natuurlijk ook even contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Een voordeel van vergoeding via de ketenzorg is dat hiervoor géén eigen risico bestaat.

Klik hier een overzicht van de vergoedingen in de verschillende aanvullende verzekeringspakketten voor 2020 (voor de basisverzekering zijn alle vergoedingen identiek)

Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven klik hier

Maak een afspraak  

Zelf aan de slag?
Bestel bij ons een dieet wat past bij jouw persoonlijke leefstijl.
Afspraak Maken
Maak zelf online een afspraak met de dietiste of bel de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52 voor contact
Werkwijze
Lees meer over onze werkwijze en aanpak en ontdek wat onze diëtisten voor u kunnen betekenen
Vergoeding
Wilt u meer weten over onze tarieven en vergoeding door de zorgverzekeraar? Lees dan hier verder