Vergoeding dietiste

Hierbij een overzicht van de mogelijkheden tot vergoeding door uw verzekeraar en onze tarieven.

Vergoeding 2019

In 2019 krijgt u 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit uw basisverzekering. Houdt u hierbij rekening met uw jaarlijkse eigen risico. Wij hebben voor 2019 met de meeste verzekeraars een contract afgesloten en hebben enkel met de Achmea merken (Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO, Eurocross, Pro Life en Avéro Achmea) geen contract. Uiteraard kunt u ook voor de Achmea merken wel bij ons terecht, u ontvangt hiervoor echter een factuur welke u bij uw verzekeraar kunt indienen. Bij deze niet gecontracteerde zorg kan echter een afwijkend vergoedingspercentage gelden. Naast vergoeding vanuit uw basisverzekering kan het zijn dat u extra vergoeding ontvangt vanuit uw aanvullende verzekering. In het bijgevoegd overzicht vindt u een overzicht van de vergoedingen in de aanvullende verzekering van de verschillende zorgverzekeraars.

Indien u één van de volgende aandoeningen heeft: diabetes, COPD of VRM (vasculair risicomanagement), dan kan het zijn dat de kosten voor uw behandeling worden vergoed vanuit een ketenzorgorganisatie of DBC (wij werken samen met OCE en PoZoB). Per regio zijn hiervoor andere vergoedingen vastgesteld. Voor meer informatie hierover kunt u uw arts of praktijkondersteuner raadplegen. U mag natuurlijk ook even contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Een voordeel van vergoeding via de ketenzorg is dat hiervoor géén eigen risico bestaat.

Klik hier een overzicht van de vergoedingen in de verschillende aanvullende verzekeringspakketten voor 2019 (voor de basisverzekering zijn alle vergoedingen identiek)

Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven klik hier

Maak een afspraak  

Zelf aan de slag?
Bestel bij ons een dieet wat past bij jouw persoonlijke leefstijl.
Afspraak Maken
Maak zelf online een afspraak met de dietiste of bel de afsprakenlijn op 06 - 293 494 52 voor contact
Werkwijze
Lees meer over onze werkwijze en aanpak en ontdek wat onze diëtisten voor u kunnen betekenen
Vergoeding
Wilt u meer weten over onze tarieven en vergoeding door de zorgverzekeraar? Lees dan hier verder